Is webcam werk echt of oplichting?

Webcam werk is zeker geen oplichting!

Klanten die de webcam sites bezoeken weten precies wat ze kunnen verwachten; ze komen voor erotisch vermaak en online contact met een leuke meid. En dat is ook wat ze krijgen.

Webcammen is niet zoals fake dating sites die klanten lokken met geile foto’s en opwindende profielteksten die allemaal nep zijn.

Op de cam sites werken echte meiden die ook echt beschikbaar zijn voor een live chat!

Als webcamgirl hoef jij niet te liegen om klanten in je chatbox te krijgen en ook geen rare dingen te beloven. Geen neppe tekstjes of fake foto’s. Als de klant een keuze heeft gemaakt met wie hij wil chatten hebben ze na 1 klik contact met die dame.

Transparante verdiensten en betalingen op tijd!

Als je als webcamgirl aanmeld bij Islive, Xmodels, Chaturbate of LiveJasmin, dan kun je er zeker van zijn dat je netjes uitbetaald wordt. Voor de extra zekerheid bestaat er de mogelijkheid om 3x per maand uitbetalingen aan te vragen. Dit is alleen toegestaan voor Nederlandse en Belgische modellen. Het is niet nodig om een maand te wachten voordat je verdiende geld op je bankrekening hebt.

Zo heb je altijd snel je geld op je rekening!

Gewerkt? Gegarandeerd uitbetaald…
Je kunt erop vertrouwen dat je altijd wordt uitbetaald voor het werk dat je doet. Webcam bedrijven gaan hier netjes mee om en hebben wat dat betreft een goede reputatie. Als ze niet zouden uitbetalen hielden ze geen model meer over!

Vergeet niet dat het webcam bedrijf geld verdient aan jou. Ze hebben dan ook het liefst dat jij zo lang en veel mogelijk werkt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat ze altijd netjes zullen betalen.

Bij het aanmelden als webcamgirl moet je er voor zorgen dat je je eigen bankrekeningnummer invult en niet degene van een vriend of partner. De rekening moet in jouw naam staan zodat het webcam bedrijf kan uitbetalen. De reden hiervoor is dat het geld dat jij verdient met dit werk ook daadwerkelijk bij jou terecht komt en niet iemand die je dwingt om dit werk te doen!

Alle verdiensten van webcam minuten die je maakt in de chatbox kun je ten alle tijden inzien via het dashboard. Het dashboard is de pagina waar alle informatie wordt getoond en waar je uitbetalingen kan regelen. Op deze manier heb je volledig zicht over de uren die je werkt en geld dat je verdient hebt.

Webcam bureaus zijn goed bereikbaar

Alle bekende, gevestigde webcam bureaus hebben een goede helpdesk en verschillende manieren waarop zij te bereiken zijn. Vaak kan je ook direct bellen met iemand, mocht je vragen of problemen hebben met betrekking tot het werk. Er wordt altijd spoedig gereageerd en je kunt erop vertrouwen dat je geholpen wordt. Dit toont aan dat je voor een bedrijf werkt dat haar modellen goed behandeld en betrouwbaar thuiswerk aanbiedt.

Trefwoorden: webcam werk, eerlijk webcam werk, betrouwbaar thuiswerk