Camgirl testimonials

SexyKathie (25)

werken als cammodel

Al jaren maak ik deel uit van dit platform, en ik heb nog geen moment getwijfeld om te stoppen met dit bijbaantje. Sterker nog, door je aan te melden als webcamgirl kan je zelfs een volledig fulltime salaris genereren én je eigen werktijden indelen. En je hoeft echt alleen te doen wat je ook leuk vindt, zoals ik ;-)

SexyKathie

Kim Blaze (25)

Islive camgirl KimBlaze

Ik houd super veel van webcammen omdat ik het geil vind om te doen en leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen! En kan ik even niet cammen, dan kan ik altijd nog berichtjes sturen. Op dit platform kan ik de dingen doen die IK leuk vind! Super toch!?

Kim Blaze

Angelien (44)

Camgirl Angelien op islive

Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als model op dit platform. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen, maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en gebruik niet mijn eigen naam, maar mijn bezoekers vinden dat juist heel spannend!

Angelien

SexySarah (46)

camgirl testimonials

“Niet de jongste hier, maar genoeg klanten”

Sinds een paar maanden werk ik als camgirl/camdame bij ClubIslive. In het begin dacht ik dat webcammen alleen voor de jongere (en slankere) dames was weggelegd – ik heb mij er overheen gezet en toch aangemeld. Al snel kwam ik er achter dat er meerdere ‘oudere’ vrouwen werkte als webcamdame EN dat er meer dan genoeg werk was. Elke keer als ik op Islive inlog komen er klanten die willen chatten en webcammen. Vaak verdien ik ook met direct bellen met klanten. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet en begonnen ben bij Islive. Islive is een goede, betrouwbare website om voor te werken en ik heb nog nooit mijn verdiensten te laat/ of niet ontvangen. Kan het elke vrouw aanraad

SexySarah