Benodigdheden

Wil je camgirl worden? Dit heb je nodig!

Starten als camgirl kan je binnen 5 minuten online regelen, het is niet moeilijk en kost je niets. Na het aanmelden kun je vaak als direct aan de slag, maar om te werken als camgirl heb je een aantal dingen nodig.

Welke spullen heb je allemaal nodig om te kunnen werken als live camgirl?

Webcamgirl werk is alleen voor personen van 18 jaar en ouder

Allereerst, om in te kunnen schrijven, heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. Dit is nodig om aan te tonen dat je 18 jaar of ouder bent. Webcamgirl thuiswerk is erotisch werk dat alleen geschikt is voor volwassenen. Het heeft dan ook geen zin om je aan te melden als je jonger bent!

Waar kunnen jou gemaakte verdiensten gestort worden?

Om webcam girl te worden heb je een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer nodig. Het is belangrijk dat dit op jou eigen naam staat en niet op die van een partner anders kan je geen geld ontvangen. Het webcam bedrijf, voor wie je gaat werken gebruikt dit rekeningnummer om (drie keer) per maand jouw verdiensten uit te betalen.

Wat voor spullen heb je nodig voor webcamgirl werk?

De aanschaf van spullen hoeft niet duur te zijn, maar je hebt een aantal basis dingen nodig om te kunnen werken achter de webcam.

De onderstaande spullen zijn onmisbaar en heb je nodig om aan de slag te gaan…

  • Een Computer of laptop (tablet kan ook, maar is niet ideaal om mee te werken)
  • Een goede kwaliteit (HD) webcam met geluid
  • Een snelle, stabiele Internet aansluiting

Zoals je kunt zien zijn er maar 3 dingen die eigenlijk onmisbaar zijn voor je werk.

De meeste mensen hebben deze dingen al in huis en hoeven niet nieuwe spullen aan te schaffen. Als je een laptop gaat gebruiken zit er vaak al een redelijke webcam ingebouwd, maar je kunt er voor kiezen om een betere (losse) webcam te kopen.

Met een goede webcam verdien je meer geld

Het aanschaffen van een goede (High Definition) webcam is een belangrijk punt. Wij raden je aan om hier geld in te investeren. Op het internet vind je een groot aantal review websites die je kunt raadplegen als je een nieuwe webcam gaat kopen. Een nieuwe webcam is niet belachelijk duur. Je kunt een goede krijgen voor onder de 75,- euro. Het investeren in een goede webcam betaald zich in korte tijd terug doordat je veel meer klanten krijgt en meer omzet. Klanten komen voor een webcam chat met een leuke dame en zullen langer in je chatbox blijven als ze alles goed kunnen zien!

Aan het begin is het niet nodig om de duurste webcam te nemen. Het is belangrijk om eerst te kijken of camgirl werk bij je past en je het leuk vind om te doen voordat je allerlei spullen gaat kopen. Je kunt bijvoorbeeld eerst wat geld verdienen met webcammen en dat geld gebruiken voor een nieuwe webcam of laptop!

Een snelle, betrouwbare internetverbinding is een ‘must’

Een snelle verbinding die niet telkens uitvalt is ook erg belangrijk. Hierbij kun je het best een zo snel mogelijk abonnement voor afsluiten bij een goede provider. Natuurlijk kost dit wat extra’s dus je kunt er voor kiezen om dit op een later moment te doen als je verdiensten hebt gemaakt met webcammen. Vaak is het internet die je al hebt voldoende om mee aan de slag te gaan.

Voor een zo goed mogelijke verbinding raden wij je aan om je computer of laptop met een fysieke kabel aan te sluiten aan het internet. Dit zorgt er voor dat er geen signaalverlies is en krijg je de beste resultaten. Gebruiken van Wifi kan natuurlijk ook en is misschien wat makkelijker maar lang niet zo goed als een vaste verbinding met een kabel.

De duurste, nieuwste computer is niet noodzakelijk

Gebruik gewoon je huidige computer of laptop als die goed zijn. Je hebt niet gelijk een dure, snelle computer nodig. Met een laptop of PC van 5 jaar oud, is het nog goed mogelijk om dit werk te gaan doen. Net als met de andere spullen kun je na een tijdje kiezen om alles te upgraden met het geld dat je verdient.

Om het op te sommen heb je de volgende spullen nodig voor camgirl werk:

-Een goede, betrouwbare internetverbinding
-Een PC of laptop
-Een webcam met hoge resolutie en een microfoon
-Een werkplek (huiskamer of studeerkamer)
-Een NL of buitenlandse bankrekening (betalingen worden discreet/anoniem verricht)
-Een kopie van je ID (rijbewijs of paspoort)

Persoonlijke eigenschappen die handig zijn in dit vak

Als je alle spullen die je nodig hebt in huis hebt is het raadzaam om te denken aan de niet-fysieke dingen die je nodig hebt voor dit soort werk. Dit zijn dingen die niet tastbaar zijn maar die je wel moet bezitten mocht je succesvol webcamgirl willen worden.

Tijd om te werken

Het klinkt misschien logisch maar het werken als camgirl is geen passief geld verdienen – je moet er wat voor doen. Net als bij andere banen moet je op je werk zijn en uren maken. Als webcamgirl heb je het voordeel dat je dit werk thuis kunt doen op tijden die voor jou het beste uitkomen. Het indelen van je werktijden is een groot voordeel en dit mag je geheel zelf bepalen.
De meeste modellen loggen regelmatig in op het chat platform en zorgen dat ze op bepaalde tijden beschikbaar zijn voor een chat – klanten kunnen dit enorm waarderen en er ook op rekenen. Als je een uurtje per dag kunt cammen is dat al voldoende. Het is ook niet verplicht om elke dag te werken maar zorg dat je in ieder geval genoeg tijd eraan besteed om een goede inkomsten te maken.

Erotisch ingesteld zijn

Camgirl werk draait om erotiek, spanning en seks. Je moet hier wel van houden als je van plan bent om webcamgirl te worden. Een passie hebben voor (seks)chatten en webcammen is een pré. Als je een geil gesprek met iemand kan houden en een beetje bloot voor de camera durft te komen dan is camgirl werk zeker wat voor jou.

Zelf discipline – Eigen baas kunnen zijn

Camgirl werk is geheel vrijblijvend en komt geen contract of verplichtingen bij kijken. Je bent vrij om zelf je werk in te delen en werktijden te bepalen. Hiervoor heb je wel een goede dosis zelfdiscipline nodig om regelmatig online te zijn en actief te chatten met bezoekers. Er is geen baas die je verplicht om te werken – dat ben je zelf!

Omgaan met diverse type mensen

Met diverse mensen om kunnen gaan is belangrijk want je zult in je carrière als camgirl veel leuke en niet zo leuke mensen tegen komen. Dit is nou eenmaal hoe het gaat. De meeste klanten zijn leuk, gezellig en hebben respect voor de modellen. Er zitten ook rotte appels tussen, mensen die geen respect tonen. Hier moet je mee om kunnen gaan en er wat van maken. Deze mensen kun je ook gemakkelijk blokkeren van de chat als je er echt last van hebt.

Als je deze spullen en eigenschappen bezit en je gaat graag werken in de erotische branche dan is webcam girl werk zeker de moeite waard om te proberen!

Trefwoorden: webcam girl worden, webcamgirl worden, benodigdheden van webcamgirl werk, spullen voor webcam werk, webcam dame, webcam meisjes, spullen voor webcammen, camgirl spullen