Anoniem werken

Kan ik als camgirl ook anoniem werken?

Wij krijgen regelmatig de vraag van vrouwen of het mogelijk is om onherkenbaar te werken als camgirl. Het korte antwoord is: Ja dat is zeker mogelijk!

Onherkenbaar, anoniem werken is wat een aantal camgirls graag willen. Dit komt doordat online erotisch werk, zoals camgirl werk, nog niet volledig gerespecteerd wordt door de algemene omgeving.

Er zijn natuurlijk diverse redenen waarom je liever anoniem zou willen werken als camgirl. Misschien heb je een vaste baan dat lastig te combineren is met thuiswerken als camgirl (collega’s die daar raar of negatief over gaan doen). Het kan ook zo zijn dat je pas een een nieuwe vriend hebt en je nog niet wil vertellen dat je werkt als camgirl.

Dit zijn de voornaamste reden waarom veel vrouwen hun werkzaamheden geheim willen houden voor vrienden en familie. Wat de reden ook is, anoniem werken is mogelijk en je bent niet verplicht om met je gezicht in beeld te komen.

Tips en advies over het onherkenbaar werken

Er zijn een aantal dingen waar je als camgirl op moet letten als je besluit om anoniem/onherkenbaar gaat werken.

 • Wees goed op de hoogte van de regels van het webcambedrijf waarvoor je werkt. Is anoniem webcammen een optie, zo ja op welke manieren mag dat. Is het op de site toegestaan om zonder je gezicht in beeld te komen tijdens de chat met klanten? Elk webcambedrijf zal haar eigen regels hebben ten opzichte van werken achter de webcam.
 • Op de meeste webcamseks sites is het mogelijk om landen/regio’s te blokkeren. Zoek uit of dit mogelijk is en maak hier desnoods gebruik van tijdens je werk.
 • Ga na op welke webcamsites jou profiel getoond word. Kom je alleen op Nederlandse webcamseks sites te staan of ook op sites in het buitenland. Zijn er ook foto’s van jou te zien op andere plekken op het internet?
 • Wees voorzichtig in het creëren van jou profielpagina. Gebruik bijvoorbeeld niet je echte naam of woon plaats! Denk goed na wat je op jou profiel zet, want deze pagina krijgen veel potentiële klanten te zien.
 • Neem een totaal andere naam als chatnaam. Wees hier creatief in zodat je naam niet lijkt op je echte naam, leuk overkomt en makkelijk te onthouden is door klanten. Ga na of jouw gekozen naam uniek is. Kies een modellennaam die niet op andere sites, chatboxen of forums gebruikt wordt.
 • Let goed op wat je verteld aan bezoekers tijdens het chatten. Wanneer een bezoeker een gesprek met jou aangaat of vraag waar je woont, hoe je echt heet en andere persoonlijke details hoef je ze natuurlijk geen eerlijk antwoord te geven. Geef ze gewoon een fake woonplaats en naam op zodat ze niet blijven doorzeuren. Je bent natuurlijk nooit verplicht om antwoord te geven, dus kan je ook gewoon niets zeggen. Vergeet niet dat jij de baas bent en je kan ook zelf het gesprek sturen naar een ander onderwerp.
 • Achter de webcam kan je zijn wie je kiest. Veel modellen nemen een ander persona aan als ze achter de webcam werken. Als camgirl kan je een bepaald typetje spelen, zoals ‘verpleegster’, ‘juffrouw’ of een andere spannende identiteit dat meteen zorgt voor een spannende show.
 • Anoniem webcammen betekend de klant niets van jou eigen persoon te vertellen of te laten zien. Veel dames hebben bepaalde lichaamseigenschappen die uniek zijn, zoals een tatoeage, litteken of andere uiterlijke kenmerken die niet ten voordele komen als je anoniem wil werken. Klanten kunnen jou hierdoor herkennen. Je kunt er het beste voor zorgen dat deze dingen niet te zien zijn als je gaat webcammen. Mocht je geen opvallende, herkenbare lichaamseigenschappen kun je dit ook in je eigen voordeel gebruiken door bijvoorbeeld een plak tatoeage op te doen. Dit staat niet alleen stoer maar mannen zijn dol op tatoeages op intieme plekjes en dit zorgt tevens ook voor een leuk gespreksonderwerp!

De bovengenoemde punten zijn allemaal belangrijke dingen waar je van op de hoogte dient te zijn alvorens je begin als camgirl en rekening mee moet houden als je al werkzaam bent als camgirl.

Kies een rustige discrete werkruimte om in te werken

De plek waar je gaat werken als camgirl moet niet alleen een werkplek zijn waar jij je op je gemak voelt, maar ook een plek die niet door andere te herkennen is. Als je kiest om te gaan werken vanuit je slaapkamer of studeerkamer zorg dat er geen herkenbare dingen in beeld komen tijdens het webcammen. Een goed voorbeeld is eventuele foto’s die je op je nachtkastje of bureau heb staan of diploma’s die aan de muur hangen. Als je echt anoniem wil werken als camgirl kan je deze dingen beter bedekken of even verplaatsen tijdens het cammen.

Veel vrouwen kiezen voor een rustige, sfeervolle inrichting met goede (indirecte) belichting die ambiance geeft aan de ruimte waar je als camgirl werkt. Je kunt ook een deel van je kamer zo inrichten dat het alleen voor je werk gebruikt wordt.

Tips om anoniem te blijven tijdens het werk

Anoniem blijven tijdens je werk als camgirl is heel goed mogelijk. Met de onderstaande tips kun je daar creatief mee omgaan en het zelfs een onderdeel van je webcam show maken!

 • Plak een nep tatoeage op. Het is een ideaal middel om jezelf onherkenbaarder te maken en extra opvallen voor webcam klanten.
 • Draag een masker tijdens het webcammen. Een spannend maskertje is ideaal om anoniem te cammen en klanten zijn dol op mysterieuze, sexy camgirls!
 • Draag een mooie pruik. Met een pruik kan je eenvoudig je uiterlijk veranderen en het onderdeel laten zijn van het ‘typetje’ dat je speelt tijdens het cammen.
 • Geef nooit teveel (persoonlijke) informatie weg tijdens het webcammen. Houd het gesprek oppervlakkig of creëer een kloppend verhaal dat hand in hand gaat met het typetje dat je bent als je gaat webcammen. Je kunt bijvoorbeeld een zuster spelen die in Almere woon, maar in Amsterdam werkt. Maak er een leuk verhaal van dat je kunt gebruiken als klanten hier naar vragen.
 • Kom nooit met je gezicht in beeld als je dat niet wil. Let erop dat je ook niet met je gezicht in beeld komt als er even geen klanten in je box zijn. Klanten die ingebeld zijn hebben de mogelijkheid om snapshots (screenshots) van je profiel foto’s te maken.
 • Door opvallende piercings kun je ook herkend worden. Sommige piercings zijn lastig om te verbergen maar je kunt er voor kiezen om deze gewoon uit te doen tijdens het webcammen. Een ander optie is om deze te vervangen met andere piercings die er anders uitzien.
 • Kies een chatnaam die niet gerelateerd is aan jou echte naam, mailadres of naam die je elders op het net gebruikt. Kies een leuke, pakkende modellen chatnaam die niets te maken heeft met jou eigen naam, maar wel lekker overkomt op je profiel – eentje die spannend klinkt, kort is en die klanten makkelijk kunnen onthouden.
 • Geef nooit je contact gegevens aan klanten. Dit klinkt er vanzelfsprekend en dat is het ook! Geef bijvoorbeeld nooit je e-mailadres weg. Deze kunnen klanten gebruiken om nog meer over je te weten te komen door deze in een zoekmachine, zoals Google te stoppen. Bij de meeste webcambedrijven is dit ook sterk verboden. Wij raden ieder model aan om een aparte email aan te maken voor je camgirl werkzaamheden.
 • Vul je profiel in met nep gegevens. Geef in je profiel aan dat je woonachtig bent in een andere plaats dan dat je daadwerkelijk woont. Je kunt het beste een grote plaats kiezen waar je ook een beetje bekend in bent. Als de klant hier over vraagt kan je daar dan lekker over praten en komt het geloofwaardig over.
 • Kies er eventueel voor om klanten uit bepaalde regio’s of landen te blokkeren op de webcamsite. Dit stelt je in staat om onherkenbaar te werken, omdat je dan geen bekende tegenkomt.

Conclusie: anoniem en onherkenbaar werken als camgirl kan zeker!

Bij het aanmelden als camgirl kun je er 100% op vertrouwen dat alle persoonlijke informatie die je opgeeft alleen voor administratie wordt gebruikt en discreet wordt behandeld. Er komt geen persoonlijke informatie op de webcam website of anders op het internet te staan. Tevens worden alle verdiensten op discrete wijze (met een anonieme omschrijving) op je bankrekening gestort. Je kunt op deze manier volledig anoniem werken als camgirl.

Wil je veel geld verdienen als camgirl? Hou er dan rekening mee dat er altijd een kleine kans blijft bestaan dat je herkent wordt, maar met gebruik van deze tips over hoe je anoniem kunt werken blijft de kans dat een klant je herkent erg klein.

Trefwoorden: anoniem werken als camgirl, anoniem camgirl werk, onherkenbaar camgirl, webcam werk privé houden, werken als webcamgirl, onherkenbaar webcammodel, onherkenbaar anoniem werken als webcam model, discreet werken als webcam model, onherkenbaar thuis werken, anoniem werken als webcammodel, volledig anoniem camgirl, webcamgirl geld verdienen, erotisch thuiswerk, onherkenbaar bij Islive, werken als webcam model, webcamsex vacatures, gezicht in beeld webcammodel, anoniem werken als webcammodel, webcamgirl worden, onherkenbaar webcam werk, discreet thuiswerk, anoniem webcamgirl, discreet seks werk, erotisch werk